Urema Yaylası, hareketlendi!
Ardahan'da bulunan Urema Yaylası, vatandaşların ilgi odağı oldu. Gürcistan sınırındaki yaylada yıllara oranla insan sayısında düşüş gözlemlendi.
Her köye ait özel yaylaların bulunduğu Posof’ta Haziran ayı ile birlikte yaylalarda vatandaşların yoğunluğu başladı. Bölgedeki yaylalardan birisi de Urema Yaylası. Haziran ayının sonu itibariyle vatandaşlarında yayla yolculuğu başladı.

Gürcistan sınırında bulunan yayla arazisinde önceki yıllarda yaylaya çıkan köyler oldukça fazla olmasına rağmen bölgede yaşanan göçten dolayı köylerde vatandaşlar sayısının azalması yaylalardaki yoğunluğu da yansıyor.

Urema yaylasına çıkan ailelerin sayısında büyük bir azalma görülürken sadece üç köyden birkaç aile yaz mevsimlerinde yaylaya çıkıyor.