Usta: 14 Mayısta sandıktan Recep Tayyip Erdoğan çıkacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili ve İstanbul Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Ereğli'de seçim çalışmalarına katıldı. Usta, 'Her zamankinden çok daha güçlü şekilde geleceğiz. Hiç korkmayın, endişe etmeyin.' şeklinde konuştu.

KONYA HABER: Cumhurbaşkanın çok daha güçlü şekilde geleceğini belirten Leyla Şahin Usta, “14 Mayıs'ta inşallah sandıkları patlatacağız. Her zamankinden çok daha güçlü şekilde geleceğiz. Hiç korkmayın, endişe etmeyin. Cumhurbaşkanımız sapasağlam bizim başımızda duracak. Allah onu başımızdan eksik etmesin.” şeklinde konuştu. 

“14 MAYISTA SANDIKLARDAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ ÇIKACAK”
Seçim günü yaklaştıkça heyecanın arttığını vurgulayan Usta, “İnşallah bütün dünyaya da bir ders verelim diyor. Bu da AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın bu toplumdaki yerini çok saygın bir şekilde göstermiş oluyor” diye konuştu. Seçim günü yaklaştıkça herkeste heyecanın arttığına dikkat çeken Leyla Şahin Usta, "Bütün Konyalı hemşerilerimize bu teveccühünden dolayı teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. 14 Mayıs günü inşallah sandıklardan çok daha güçlü bir Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti çıkacak” ifadelerine yer verdi. 

Usta şu şekilde konuştu: “Günlerimiz gayet güzel geçiyor. Konya'mızın güzide ilçelerinden Karapınar ve Ereğli'mizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla buluştuk. Onların sıkıntılarını, taleplerini dinledik. Dertlerini inşallah gidereceğiz.” 
 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme