• Haberler
  • Güncel
  • Uyuşturucu Batagındayım: Ağlayarak İtiraf Eden Damla Ersubaşı İlk Kez Paylaşım Yaptı!

Uyuşturucu Batagındayım: Ağlayarak İtiraf Eden Damla Ersubaşı İlk Kez Paylaşım Yaptı!

Sihirli Annem dizisiyle adını duyuran Damla Ersubaşı, son günlerde uyuşturucu sorunlarına dair yaptığı hüzünlü açıklama ile büyük yankı uyandırdı.

Uyuşturucu Batagındayım: Ağlayarak İtiraf Eden Damla Ersubaşı İlk Kez Paylaşım Yaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü oyuncu geçmişte birliktelik yaşadığı Mustafa Can Keser ile 2016 yılında nikah masasına oturmuş, ancak 2020'de bu birliktelik sona ermişti. Evlilikleri boyunca çiftin iki kız çocuğu olmuş, fakat yaşanan fiziksel ve psikolojik şiddet ile ihanet iddialarıyla evlilikleri sona ermişti.

Mustafa Can Keser'in velayet davası açması sonucunda mahkeme çocukların velayetini Keser'e verdi. Damla Ersubaşı ise eski eşinin kendisini yasaklı madde kullanmakla suçlaması üzerine duygusal bir video çekti. Videoda uyuşturucu batağına düştüğünü parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadığını ifade etti. Eski eşinin tehditleri ve çocuklarını alma talepleriyle karşılaştığını söyledi.

Halkın Sevgisi Karşısında Çok Duygulandı!

Avukatı aracılığıyla çekilen itiraf videosunun eski bir tarihe ait olduğunu belirten Ersubaşı, yaşadığı zorlukları paylaşarak sosyal medyadan destek mesajları aldı. Bu desteklere teşekkür eden oyuncu, sosyal medya üzerinden bu kadar sevildiğini bilmediğini ifade etti. Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran bu olay, aynı zamanda Ersubaşı'nın özel yaşamında yaşadığı zorlu süreci gündeme taşıdı.

 

Bakmadan Geçme