Uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı tutuklandı

Polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, çevre illerden getirilen uyuşturucu maddelerin sokakta satılacağı ihbarına ulaşması üzerine çalışma başlattı. Çalışma sürecinde Polis ekipleri tarafından durdurulan otomobilde, narkotik köpeği olan "Gölge'nin" yaptığı aramada 176,71 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Otomobil sürücüsü olan şüpheli E.Ö'nün gözaltına alındığı operasyonda, polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen Ş.K'yı ikametinde yakaladı. Şüphelinin evinde narkotik köpeği "Zeytin" eşliğinde yapılan aramada ise, 26 gram sentetik uyuşturucu, 6 sentetik uyuşturucu hap, pompalı tüfek, silaha ait 2 kartuş ve 610 lira ele geçirildi.

Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ş.K. çıkarıldığı mahlkemede tutuklanırken, E.Ö'nun ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri,  uyuşturucu madde kullandıkları ve bulundurdukları iddiasıyla yakaladığı A.C.K. ve T.T. hakkında da aynı zamanlı işlem başlattı.

Bakmadan Geçme