Vali Özkan Jandarmalarla iftar yaptı

Vali Vahdettin Özkan, iftar programında İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli personel ile bir araya geldi.

Vali Özkan Jandarmalarla iftar yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Vahdettin Özkan, iftar programında İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli personel ile bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Vali Vahdettin Özkan; ‘‘Öncelikle İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Şakir Uslu’ya, bütün komutanlarımıza, er ve erbaşlarımıza teşekkür ediyor, sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Mehmetçiğimiz, Jandarmamız, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Polisimiz hep beraber memleketin birliği ve bütünlüğü yönünde icra-i faaliyet yaparken her türlü fedakârlığa da katlanmaktadır. Milletimiz ve Devletimiz sizlere müteşekkir. Jandarma Teşkilatımız kolluk faaliyetlerini icra ederken toplumla iç içe olarak çok zengin bir deneyime ve engin bir birikime sahiptir. Jandarma Teşkilatımız insanlarımızın sağlık ve selamet içinde hayatlarını sürdürmesine yardımcı olmaları ve gelecekte bizleri bekleyen risklerin bertaraf edilmesi yönünde mükemmel çalışmalar sürdüren bir teşkilattır.’’ dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Jandarmamızın ve Polisimizin, memleketin birliği ve bütünlüğü yönünde bir güvence mekanizması olduğunu vurgulayan Vali Özkan; ‘‘Memleketin birliği ve bütünlüğü yönünde icra-i faaliyet ederken feda-i can eden şehitlerimiz var. Şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz. Gazilerimize sağlık sıhhat diliyoruz. Tarihimizin ve medeniyetimizin bize yüklemiş olduğu misyon, bu misyonun muhafazası ve gelecek nesillere aktarılması hem bireysel hem kamusal sorumluluğumuzdur. Askerimiz, Jandarmamız, polisimiz küresel rekabet gücümüzün artırılması ve olumsuzluklarının bertaraf edilmesi açısından da en büyük caydırıcı gücümüzdür. Milletimizin ve neslimizin muhafazası için var olması gereken kurumlardır. Sizler Mehmetçik olarak Asker olarak Jandarma olarak Polis olarak bu kutsi görevin öncülerisiniz.’’ dedi.

Vali Özkan; ‘‘Sizlerle beraber memleketin huzuru ve güveni için Cenab-ı Hak hepimizi istikamet üzere istihdam etsin, bunu devamlı kılsın duası ve temennisiyle. Sizlerle aynı atmosferi teneffüs etmiş olduk. Bu Atmosfer; bizim için de büyük bir iştiyak kaynağı olmuş oldu. Allah'a emanet olunuz.’’ şeklinde konuştu.

jandarma-4.jpg

 

 

Bakmadan Geçme