Vali Özkan şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi

Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Valiliğimizin koordinasyonunda, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığı'nda düzenlenen programda Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve Aileleri ile bir araya geldi.

Vali Özkan şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Valiliğimizin koordinasyonunda, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığı’nda düzenlenen programda Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve Aileleri ile bir araya geldi.
İlimizin dört bir yanından gelen şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimizle beraber olmaktan büyük bir manevi haz duyduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan; ‘‘Şehadet kurumu memleketimizin, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır. Sizlerle beraber olmak, bizim için şeref payımızı almak demektir. Sizlerin maneviyatına her daim ihtiyacımız var. Devletin bütün kurumlarının ve temsilcilerinin hizmetinizde olduğunu hatırlatarak Şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz.’’ şeklinde konuştu.
Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri için Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları gösteri yaptı.
Programa, Vali Vahdettin Özkan’ın yanı sıra; 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz, ilimiz protokol üyeleri, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

 

Bakmadan Geçme