VAR BÖYLE TİPLER İNSTA HESABI NE OLDU? Vurgun iddiaları ortalığı karıştırdı! Var Böyle Tipler kaçtı mı?

Var Böyle Tipler İnsta hesabı ne oldu? sorularına yanıt aranıyor. Milyonlarca takipçisi bulunan hesaba erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar ilgiyle takip ettikleri kanalın engellendiğini ve sayfaya erişemediğini gördü. İnstagram tarafından verilen uyarı sayfanın takipçilerini üzdü. Öte yandan yayılan iddialar ise daha çok üzüntüye yol açtı. Peki Var Böyle Tipler kaçtı mı?

Var Böyle Tipler İnsta hesabı ne oldu? Var Böyle Tipler kaçtı mı? soruları tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Büyük bir maddi vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen Var Böyle Tipler kanalının sahibi gündeme oturdu. Sadece o değil kanala erişim sağlanamaması da merak edildi. Kullanıcılar severek takip ettiği Var Böyle Tipler kanalına erişim sağlayamayınca büyük üzüntü yaşadı. Kullanıcılar anında soluğu arama motorlarında aldı. İşte büyük iddia ve detaylar…

VAR BÖYLE TİPLER İNSTA HESABI NE OLDU?

Var Böyle Tipler İnsta hesabına erişim sağlanamıyor. Milyonlarca takipçisi bulunan hesabın erişime kapandığı biliniyor. Kanalın takipçileri erişim sağlamaya çalıştığında kanala erişilemiyor uyarısı aldı.

VAR BÖYLE TİPLER İNSTA HESABI NE OLDU? Vurgun iddiaları ortalığı karıştırdı! Var Böyle Tipler kaçtı mı?

"Talu Çifti, gündeme bomba gibi düşen iddiaların ardından sessizliğe bürünerek, aynı zamanda "Var böyle tipler" adlı sosyal medya profillerini de kapatma kararı aldı. Sosyal medya hesaplarının kapatılmasının ardından, iddia edilen mağdurlar, farklı online platformlarda bir araya gelmeye çalışıyor.

Beril Talu, uzun yıllardır reklamcılık sektöründe deneyime sahip bir isim olarak bilinirken, Kıvanç Talu da özellikle sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi edinmiş ve televizyon ekranlarında da kendini göstermiştir. Ayrıca Kıvanç Talu, daha önce farklı şirketlerle işbirliği yapmış bir isimdir."

VAR BÖYLE TİPLER İNSTA HESABI NE OLDU? Vurgun iddiaları ortalığı karıştırdı! Var Böyle Tipler kaçtı mı?

VAR BÖYLE TİPLER KAÇTI MI?

İddialara göre, Talu çifti, yakın çevrelerindeki kişilere reklam projelerinden elde edecekleri kazançlarla ilgili çeşitli vaatlerde bulunmuşlar. Ancak reklam kampanyaları için yeterli kaynaklarının olmadığını iddia ederek, bu kişileri paralarını faiziyle geri alacaklarına ikna etmişler. İddia sahiplerine göre, bu anlaşma ile ilgili herhangi bir yazılı belge veya net bir reklam planı bulunmuyor ve çift, bu kişilerden aldıkları paralarla birlikte iz bırakmadan ortadan kaybolmuş gibi görünüyor.

Bakmadan Geçme