• Haberler
  • Güncel
  • Var Böyle Tipler Kıvanç Talu olayı nedir? Kıvanç Talu kimdir?

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu olayı nedir? Kıvanç Talu kimdir?

Var Böyle Tipler isimli Instagram hesabının sahibi fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yakın çevresini 100 milyon TL dolandırarak kaçtığı iddia edildi. Peki bir çok markanın reklamlarında boy gösteren Kıvanç Talu kimdir? İşte detaylar...

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu olayı nedir? Kıvanç Talu kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Var Böyle Tipler isimli sosyal  medya hesabı sahibi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yakın çevresini 100 milyon lira dolandırdığı ve kaçtıkları iddia edildi. Peki soyal medya fenomeni Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu kaç yaşında? Kıvanç Talu nereli işte detaylar?

KIVANÇ TALU KİMDİR?

Var Böyle Tipler sosyal medya hesabından tanından Kıvanç Talu, reklam sektöründe edindiği deneyimler ile biliniyor. 1988 yılında Ankara'da doğan fenomen Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Talu 2007 yılında reklam kariyerine ilk adımı attı. Farklı reklam ajanslarında çalışarak sektördeki yeteneklerini geliştiren Talu, 2016 yılında kreatif direktörlük görevinden ayrılarak kendi yolunda ilerlemeye karar verdi. Oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya gibi farklı alanlarda bireysel olarak çalışmaya başladı.

2015 yılından bu yana "Var Böyle Tipler" adlı Instagram sayfasını yöneten Talu, bu platformda yaratıcılığını konuşturarak kısa, komik videolar üretiyor. Sosyal medya üzerindeki etkileyici varlığıyla bilinen Talu, geniş bir takipçi kitlesine sahip. Orijinal içerikleri ve eğlenceli videolarıyla dikkat çeken Kıvanç Talu, hem reklam dünyasında hem de çevrimiçi platformlarda kendine sağlam bir yer edinmiştir.

KIVANÇ TALU OLAYI NEDİR?

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun, sosyal medyada etkileyici bir çift olarak bilindiği dönemlerde, medyada yer alan iddialara göre çiftin bir reklam projesi için çevrelerinden 100 milyon TL para topladığı ve daha sonra yurt dışına kaçtıkları öne sürüldü. Ancak, söz konusu iddiaların doğruluğu veya yanlışlığı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.


 

Bakmadan Geçme