Varank: Utanmadan siyasetciyim diye ortalıkta geziyor

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'a sosyal medyadan cevap verdi. Varank, 'Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek' dedi.

Varank: Utanmadan siyasetciyim diye ortalıkta geziyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basketbol oynadıkları bir video paylaşması üzerine Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş tepki göstermişti. 

Baş, sosyal medyada yayımlanan video ya şu ifadeleri kullanmıştı: "Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor" 

Genel Başkan Baş'ın bu sözleri üzerine Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabından cevap verdi.  Baş'ın Utanmadan siyasetciyim diye ortalıkta gezdiğini söyleyen Varank, "Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek" şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme