Vefatının sene-i devriyesinde anıldı…

Konya'da görevi başında silahlı saldırı sonucu şehir olan Uzm. Dr. Ekrem Karakaya, vefatının sene-i devriyesinde anıldı…

Vefatının sene-i devriyesinde anıldı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde görev yaptığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak vefat eden Uzm. Dr. Ekrem Karakaya, sene-i devriyesinde unutulmadı. Dr. Ekrem Karakaya için Konya Şehir Hastanesi'nde anma programı yapıldı. Ekrem Karakaya'nın hastanedeki odasına çiçek bırakılmasının ardından Konferans Salonu'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Daha sonra Karakaya için hazırlanan video gösterimi sunuldu.


İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, menfur saldırının üzerinden 1 yıl geçtiğini söyleyerek, "Acımız hala yüreğimizde. Şehit kardeşimizin odasında bir daha kendisini rahmetle, minnetle anıyorum. Mekânı cennet olsun. Tabii sağlık çalışanları gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, acılarını dindirmek, hayatlarını kurtarmak için çalışıyor, gayret ediyor. Ekrem kardeşimiz de birçok canın kurtulmasına vesile olan görevine âşık bir kardeşimizdi. Rabbim rahmet eylesin. Bir daha bu acıları bizlere yaşatmasın. Eşi ve çocuklarına Allah sabır versin. Sağlıklı ömürler versin" şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme