• Haberler
  • Siyaset
  • Vekil Yüksel: 'KOP ve Adana Çevre Yolu bir an önce bitirilmeli'

Vekil Yüksel: 'KOP ve Adana Çevre Yolu bir an önce bitirilmeli'

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Konya Ovası Projesi (KOP) ve Adana Çevre Yolu projelerinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirtti. Doğanhisar Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Ali Öztoklu hakkında da açıklama yapan Yüksel, 'Ali başkan orada yanlış yaptı, vefasızlık yaptı. Etik olmayan bir davranışta bulundu.' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vekil Yüksel: 'KOP ve Adana Çevre Yolu bir an önce bitirilmeli'

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Konya’da projeleri yapımda olan Konya Ovası Projesi (KOP) ve Adana Çevre Yolu projelerinin hızlanması gerektiğini aktardı.

Geçtiğimiz günlerde Doğanhisar Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Ali Öztoklu’nun vefasızlık yaptığını dille getiren Vekil Yüksel, “Ali başkan orada yanlış yaptı, vefasızlık yaptı. Etik olmayan bir davranışta bulundu.” dedi.

“KOP İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULMALI”


KOP için verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çeken Yüksel, “Konya Ovası Projesi, için bazı sözler verildi ancak verilen sözler halen tutulmadı.

Bu konuda bazı çalışmalara başlamış ama çalışmalar halen tamamlanmamış. Proje için masraf yapılmış ama şu anda proje âtıl vaziyette duruyor.  KOP için verilen sözlerin bir an önce tutulması lazım.


Daha önce yapılan çalışmaların hareketlendirilmesi gerekiyor. Çiftçimize yazık oluyor.  Onun için KOP projesinin bir an önce neticeye bağlanması lazım.” diye konuştu. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme