• Haberler
  • Eğitim
  • VGM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmen başladı! VGM burs başvuru şartları  açıklandı... İşte Vgm.gov.tr başvuru sonucu sorgulama ekranı!

VGM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmen başladı! VGM burs başvuru şartları  açıklandı... İşte Vgm.gov.tr başvuru sonucu sorgulama ekranı!

VGM burs başvurusu nasıl yapılır? Üniversite eğitimi gören öğrenciler için VGM burs başvurusu başladı. VGM yükseköğrenim burs başvuruları, 20 Ekim Cuma gününden itibaren resmi web sitesi üzerinden yapılabilir ve başvurular 31 Ekim Salı gününe kadar devam edecektir. VGM burs başvurusu olumlu sonuçlanan yükseköğrenim öğrencilerine aylık bin 250 lira ödeme yapılacaktır. Bu noktada öğrenciler tarafından, 'VGM burs başvurusu 2023 ne zaman, şartlar neler ve sonuçlar nereden öğrenilir' gibi sorular gündemde. İşte VGM burs başvurusu hakkında tüm merak edilenler.

VGM burs başvurusu nasıl yapılır? Öğrenim hayatlarında finansal olarak biraz rahatlama arayan öğrenciler için harika bir fırsat! VGM, maddi destek arayan öğrencilere karşılıksız burslar sunuyor. Başvurular belirtilen tarihlerde tamamlandıktan sonra, başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların açıklanması süreci hakkındaki tüm duyurular www.vgm.gov.tr adresinden yapılacak. İşte bu noktada öğrenciler, "VGM burs başvurusu 2023 ne zaman, şartlar neler ve sonuçlar nereden öğrenilir" gibi soruları gündemde tutuyor. Bu fırsatı kaçırmayın, hayalinizdeki eğitimi daha kolay ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmek için şimdi başvurun.

VGM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmen başladı! VGM burs başvuru şartları  açıklandı... İşte Vgm.gov.tr başvuru sonucu sorgulama ekranı!

VGM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) Yükseköğrenim Bursu başvurusu www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurularak yapılacak.

* Giriş Ekranında “T.C. Kimlik Numarası”, “Ad”, “Soyad”, Doğum Tarihi”, “Baba Adı”, “Kimlik Türü”, “Nüfus Cüzdanı/TC Kimlik Kartı Seri – No” alanları ile “Güvenlik Doğrulama” ve “Kişisel Verilerin İşlenmesine dair Açıklama Metni” alanları yer almaktadır.

* Giriş Ekranındaki alanların tamamı büyük harfler ile doldurulmalıdır.

* Bu alanlara girilen nüfus bilgileri öğrencinin nüfus cüzdanındaki/kimlik kartındaki bilgiler ile aynı olmalıdır.

VGM BURS BAŞVURUSU TARİHLERİ

Vakıflar Genel Müdürlüğü eğitim yardımları Türkiye'de eğitim gören ihtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine verilen karşılıksız burslardır.

VGM Yükseköğrenim Bursu: 20 Ekim 2023 – 31 Ekim 2023

VGM Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursu: 20 Ekim 2023 – 31 Ekim 2023

VGM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmen başladı! VGM burs başvuru şartları  açıklandı... İşte Vgm.gov.tr başvuru sonucu sorgulama ekranı!

VGM BURSU NE KADAR?

2023-2024 eğitim yılında öğrencilere verilmesi planlanan eğitim yardımı/burs miktarları ortaöğrenim eğitim yardımı için aylık 750,00 TL, yükseköğrenim bursu için ise aylık 1.250,00 TL olarak belirlendi.
 

Bakmadan Geçme