• Haberler
  • Konya
  • Konya'da HZ. Mevlana'yı anma programı için biletler satışta: Sınırlı sayıda bilet kaldı!

Konya'da HZ. Mevlana'yı anma programı için biletler satışta: Sınırlı sayıda bilet kaldı!

Konya'da Mevlana'yı anma programları kapsamında çalışmalar başlarken, program kapsamında sema gösterimi için satılan biletlere yoğun bir talep olduğu bildirildi.

Konya’da her yıl Aralık ayında Hazreti Mevlana’yı anma programları düzenli bir şekilde yapılırken, bu yıl da anma programları için hazırlıklar başladı. Anma törenleri sırasında sema gösterileri yapılırken, gösteriler biletler alınarak takip ediliyor. Bu yılda sema gösterileri için biletler ayrılırken, Konu hakkında açıklama yapan Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, biletlerin şimdiden yüzde 70’inin satıldığını belirtti.  

'Vuslat Vakti' temasıyla hazırlanan anma programı biletleri yüzde 70'e yakını satıldı

"BİLETLERİN YÜZDE 70'İ SATILDI"

Birçok ülkeden insanın Konya’da olacağına değine Müdür Abdüssettar Yarar, "Şu ana kadar satışa sunulan biletlerimizin yüzde 70'ine yakını satılmış görülmektedir. İnşallah gerek yurt içinden gerek yurt dışından, ülkemizin doğusundan batısından, güneyinden, kuzeyinden, pek çok ülkeden Hazreti Mevlana'yı anma etkinliklerine gelen misafirlerimiz bulunmaktadır. İnşallah o günler geldiğinde o misafirlerle bu anlamlı günlerin duygusunu yaşayacağız. Avrupa'nın pek çok ülkesinden, İran başta olmak üzere, Pakistan, Hindistan, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden misafirlerimiz bulunmaktadır." diye konuştu. 'Vuslat Vakti' temasıyla hazırlanan anma programı biletleri yüzde 70'e yakını satıldı

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme