X-Men deki Gibi Doğaüstü Yeteneklerimiz Olabilir mi?

X-Menlerin ne olduğunu bilmiyorsanız şöyle açıklayayım.

X-Men deki Gibi Doğaüstü Yeteneklerimiz Olabilir mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her 100 yılda bir doğan insanlarda Tanrı hatası yüzünden DNA’ları değişik olup doğuştan özel yetenekli doğan insanlar topluluğudur. Mesela X-Men’in en popüler olan karakterlerini açıklayayım. Magneto: Bütün metalleri kontrol edebilen aşırı güçlü bir mutanttır. Proffesor X:Telepati yeteneği çok gelişmiş olup kendi geliştirdiği bir cihaz sayesinde kontrolü altında bütün mutantları öldürebilecek güce sahip mutanttır.

Ayrıca X-Men deki en güçlü mutant olduğu düşünülmektedir. Wolverine: Parmaklarının arasından 3 tane kemikten oluşan pençe çıkan ve iyileşme gücü çok hızlı olan bir mutanttır. Ayrıca X-Men evrenindeki en popüler mutanttır. Şimdi X-Men’in ne olduğunu daha iyi anladığınıza göre asıl konumuza gelelim. Gerçekte X-Men gibi özel güçlerimiz olabilir mi?

Nasıl Yapılabilir?

Teknolojimiz buna yetebilecek güce sahip. Bilim adamları yeni doğmuş olan bebeklerin DNA genleriyle oynayıp özel güç katabilirler ve buda kalıtsal olduğundan kuşaktan kuşağa aktarılır. Peki neden yapmıyorlar? Sebebi bu işin çok riskli olduğundandır. Eğer yanlış DNA ile oynanırsa bir cana mal olurlar. Sonuçta bu işler öyle kolay olacak şeyler değil. Sanırım bu tarz şeyler için teknoloji seviyemizin daha da ilerde olması gerekiyor.

Yapılırsa Sonuçları Neler Olur?

Dünyanın yarısı normal insan diğer yarısı mutant olarak dünyamız ikiye ayrılır. Normal insanlar doğal olarak mutantları sevmeyecek ve yok etmeye çalışacaklardır. Mutantlar ise kendi içlerinde ikiye yarılıp insanları yok etmek isteyenler, istemeyenler şeklinde ayrılacaklardır. İnsanları yok etmek isteyenler insanlarla bir savaş haline girmeye çalışıcaklardır.

İnsanları masum bulup savaşmak istemeyenler ise onları engellemeye çalışabilir. Kısaca dünyada kaos ortamı oluşur. O yüzden X-Men evrenindeki gibi özel güçlerimizin olmaması daha iyi bir durumdur. Eğer bu tarz şeyler dikkatinizi çekiyorsa X-Men serisini bitirmenizi öneririm.

 

 

 

Bakmadan Geçme