Yürek ısıtan teşekkür

Konya'da telefonu çalınan ardından polisin hırsızları yakalaması ile telefonuna tekrar kavuşan kişi sosyal medya hesabından yaptığı yürek ısıtan bir paylaşımla polislere teşekkür etti.

Özel sektörde muhasebeci olarak görev yapan 50 yaşındaki Abdullah Kocabaş Mayıs ayı içinde telefonu çalındı. Hemen polise başvuruda bulunan Kocabaş polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu hırsızların yakalanması ile telefonuna kavuştu. Abdullah Kocabaş telefonuna kavuşmanın sevinci ile sosyal medya hesabından yürek ısıtan bir paylaşım yaparak polislere teşekkür etti.

Telefonunu bulan polislere teşekkür etti

Kocabaş paylaşımında 12.05.2023 Pazar günü kaybolan telefonum ile başlayan süreçte başta Konya Ozalkent Polis Merkezi Amirliği ve Konya Feridiye Polis Merkezi Amirliği olmak üzere, Derebucak Polis Merkezi Amirliği personellerine de  sonsuz teşekkür ediyorum.14.05.2024 tarihinde telefonumun bulunması ve bana teslim edilmesi,18.04.2024 de 5 gün gibi kısa bir süre içinde mağduriyetinin giderilmesi ve telefon üzerinden çalınan  maddi kayıplarımın yakalanarak tarafıma geri verilmesi, sürecin tamamlanmasında üstün gayret ve operasyon kabiliyeti, bize merkezde gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim. Teşekkürler 180 yıllık  kahraman polis teşkilatımız, sag olun var olun’ ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme