Yağış kazayı beraberinde getirdi: İki sürücü yaralandı
Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki sürücü yaralandı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil karşı yönden gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı.
Kaza, Selendi-İzmir Karayolu’nun Kınık mevkiinde dün gece saat 22.00 sularında gerçekleşti. N.Y. yönetimindeki 43 KU 901 plakalı otomobil, Selendi yönüne doğru ilerlerken, kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı yönden gelen A.B. idaresindeki 45 TU 560 plakalı araçla çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Selendi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazanın ardından her iki araç da hurdaya dönerken, yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Araçların çekilmesiyle yol yeniden ulaşıma açıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.