Yahya Üstün kimdir? Yahya Üstün nerelidir? Yahya Üstün kaç yaşında?

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün kimdir? Yahya Üstün nerelidir? Yahya Üstün kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, 40 Şirketin Ardından Aydın Çıldır Havalimanı'nda Yönetim Kurulu Üyeliği aldıktan sonra hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar…

THY BASIN MÜŞAVİRİ YAHYA ÜSTÜN KİMDİR

1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yahya Üstün, 2011 yılında yükseköğrenimini Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel iletişim Tasarımı Bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimiyle birlikte giriş yaptığı medya sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev alan Üstün, 2012 yılında ATV’nin Londra Temsilciliğine atandı.

Yahya Üstün kimdir? Yahya Üstün nerelidir? Yahya Üstün kaç yaşında?

Bir yıl boyunca görevini yerine getiren 2014 ve 2016 yılları arasında, Londra'da Uluslararası Medya ve İletişim Alanında Eğitim Alan ve Türkiye'de Medya Sektöründe Önemli Görevler Üstlenen Yahya Üstün, ATV Avrupa’nın Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürdü. 2016 yılı Ocak ayı itibariyle Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği görevini icra etmektedir. Üstün, çok sayıda spor kulübü ve federasyonda yönetim kurulu üyeliği pozisyonunda görev almıştır. Yahya Üstün, iyi düzeyde İngilizce ve temel seviyede Arapça bilmektedir. 

2014 ve 2016 yılları arasında, ATV Avrupa’nın Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürdü. 2016 yılı Ocak ayı itibariyle Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği görevini icra etmektedir.
Aynı zamanda, çok sayıda spor kulübü ve federasyonda yönetim kurulu üyeliği pozisyonunda görev alan Yahya Üstün, iyi düzeyde İngilizce ve temel seviyede Arapça bilmektedir.
 

Bakmadan Geçme