Yangında ölü bulunan adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Yalova'da 26 Şubat'ta 2 katlı binada çıkan yangında evinde ölü olarak bulunan 65 yaşındaki Ahmet A.'nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, 26 Şubat Pazartesi günü, Yalova’nın Şehit Ömer Faydalı Caddesi Hacı Kemal Bey Hünkar Apartmanı’nın birinci katında nedeni belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken daireye giren ekipler içerde Ahmet A’nın cansız bedenini buldu. 

Evde olay yeri inceleme ekipleri ve savcı incelemesinin ardından Ahmet A’nın cenazesi otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından polise giderek teslim olan L.Ç, işlediği cinayeti itiraf etti. Zanlının maktullün evine misafir olarak gittiği ve burada bir konu üzerine tartıştığı öğrenildi. L.Ç, cinayeti Ahmet Anıl’ın boğazını sıkarak işlediğini sonrasında evi ateşe vererek bölgeden uzaklaştığını söyledi. Cinayet zanlısı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Bakmadan Geçme