Yapı Kredi'den emekli ve EYT'lilere 9.000 TL anında ödeme: Şubeye gitmeden hesaplara yatıyor.

Yapı Kredi SGK, Bağ-Kur ve EYT emeklilerine 9 bin lira promosyon ödemek için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren Emeklilerde Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında milyonlarca kişi emekli oldu. Bu süreçte bankalar da kesenin ağzını açtı ve müşterileri çekmeye başladı. Söz konusu bankalardan biri de Yapı Kredi oldu.

9 BİN TL PROMOSYON

Yapı Kredi SSK (SGK), Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT’lilerden herhangi birinin maaşlarını taşıması durumunda 9 bin lira promosyon vereceğini ilan etti.

Banka tarafından yeni müşterilerine sunulan promosyondan yararlanmak için ise tek yapılması gereken emekli maaşını bankaya taşımak.

Eğer SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olmayı düşünüyorsanız, e-Devlet üzerinden veya SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı'ndan emekli olmayı düşünüyorsanız çalıştığınız kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde tercih edebileceğiniz bir finans kurumu olan Yapı Kredi'yi belirleyebilirsiniz. Bu şekilde emekli maaşınızın ödenmesi için banka tercihinizi iletebilirsiniz. Ancak bu tercihi yapmadan önce, emekli maaş ödemeleri konusunda işlem yapabileceğiniz kurumun gereksinimlerini ve prosedürlerini öğrenmek önemlidir. Başvurunuzu yapmadan önce, ilgili kurumlarla iletişim kurarak gerekli bilgi ve belgeleri almalısınız.

TELEFONLA YAPI KREDİ’Lİ OLMAK MÜMKÜN!

Dileyen vatandaşların telefon aracılığıyla emekli maaşlarını kolayca Yapı Kredi’ye taşıyabileceğine dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip müşterimiz olarak kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Dilerseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.”

Bakmadan Geçme