Yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı ilk açıklama geldi

Survivor All Star 2024'ün başarılı yarışmacılarından olan Turabi Çamkıran, sağlık sorunları ve geçirdiği sakatlık nedeni ile bir süredir yarışmalarda yer almıyordu. Acun Ilıcalı, Turabi'nin yarışmaya veda etmek zorunda kaldığını belirtirken, Turabi'den ilk açıklama geldi.

Yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı ilk açıklama geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Survivor'un unutulmaz yarışmacılarından Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024'ün en iddialı yarışmacısı olarak kendini gösteriyordu. Ancak Turabi sağlık sorunları ile katıldığı Survivor'a geçirdiği sakatlık nedeni ile son bölümlerde yarışmalarda yer almıyordu. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Turabi'nin doktor kontrolünde olduğunu açıklamıştı.

Turabi'nin yarışmalara ne zaman yer alacağı merak konusu olurken üzücü haber geldi. Acun Ilıcalı acil durum konseyinde Turabi'nin sağlık sorunları nedeni ile Survivor yarışmasına veda etmek zorunda kaldığını duyurdu.

Turabi'nin Survivor All Star 2024 yarışmasından ani ayrılığı büyük ses getirdi. Turabi ise söz konusu ayrılık ile ilgili, "Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size elveda diyorum" açıklamasını yaptı. 

Yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı ilk açıklama geldi

Bakmadan Geçme