Yasak aşkı iç çamaşırı detayı ortaya çıkardı!

Bir adam karısıyla yasak ilişki yaşadığını iddia ettiği şahsı bıçaklayarak yaraladı. Polis ekipleri tarafından yakalanan koca tutuklandı. 

Olay, Nisan 22’de öğle saatlerinde Adana’nın Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi’ndeki müstakil evde gerçekleşti. Söylenilenlere göre, gündelik işlerde çalışmakta olan Suriye uyruklu Ahmed M. (27), öğlen yemek için evine döndü. Ahmed M., 2 çocuğunun annesi olan S.Ç.’nin (26), kapıyı yarı çıplak halde geç açmasından şüphelenerek, odaları aradı. 

Mutfağı aramaya giren Ahmed M., arkadaşı Memduh S.’yi (25) tezgahın altında saklanmaya çalışırken buldu. Eşinin kendini aldattığı fikrine kapılan Ahmed M., Memduh S.’yi darbederek tezgahta bulunan ekmek bıçağıyla bacak ve kalçasından bıçakladı.

Yasak aşkı iç çamaşırı detayı ortaya çıkardı!

Durumun ihbar verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekiplerigönderildi. İlk müdahalesi gerçekleştirilen Memduh S., ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan devriye görevindeki ekipler ise zanlıyı olay yerinde bıçakla birlikte yakaladı. Zanlının, eşi S.Ç. ve Memduh S.’nin telefonda sürekli olarak konuştuğunu ve ikisini de görüşmemeleri konusunda uyardığı bilgisine ulaşıldı. 

Hastanede tedavi altına alınan Memduh S.’nin, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilirken, gözaltına alınıp, polis merkezine götürülen Ahmed M., ise ifadesinde, “Memduh’a, eşimden ve ailemden uzak durmasını söylemiştim. Evin kapısı, çaldıktan 10 dakika sonra açıldı. Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi. Ekipler tarafından yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmed M., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 

Bakmadan Geçme