• Haberler
  • Siyaset
  • Yavaş ve İmamoğlu Kars'ta Millet Buluşmasında konuştu

Yavaş ve İmamoğlu Kars'ta Millet Buluşmasında konuştu

istanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karsta vatandaşlar ile bir araya geldi

KONYA HABER: Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Karsta Millet Buluşmasında bir araya geldi.
  
İlk olarak yurttaşlara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şöyle konuştu:

"'Seçilirse sosyal yardımı kesecek' dediler. 60 bin öğrenci şu anda okuluna ücretsiz gidiyor. Kantinde alışveriş yapamayan öğrencilerin ailelerine her ay 330 lira para yatırarak mahcup olmamalarını sağlıyoruz. Çocuklar okusun diye kreşler açıyoruz. 16 trilyon parayı toprağa gömüp Ankapark yaptılar. Susuz mahalleler var Ankara'da. Otobüs görmemiş mahalleler vardı. 5 katrilyon dinozorların parasını ödedik.

Haksız kesilen 1.6 milyar lira Ankara halkının boğazından kesilen paradır. Kendilerine oy verenleri de cezalandırdılar. Saçma sapan projelere dökecek paramız yok. Bugünkü rakamla değeri 350 milyon lira olan giriş kapıları yaptılar. Ne işe yaradığını bilen yok! Parsel parsel Ankara'yı sattılar. Bu söyleyen kendi başbakan yardımcıları. Bunun devam etmesini istiyorlardı. İhalelerin tamamını internetten yayınladık. Hem dış borçları hem bunların borçlarını ödedik."


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu ise, şunları kaydetti:

"Şimdiki siyasi aklı milleti bölmekle meşgul. Milleti ayrıştırma konusunda en uzak bir duraksaması yok. Ben şaşıyorum o akla. Şehrimizde mültecilerle beraber 20 milyon insan yaşıyor. Allah şahit, gönlümü biliyor. O 20 milyon insana bir an bile farklı bakmadım, bakamam. Bu bir yönetici terbiyesidir, ahlaktır. Bundan vazgeçen ülkesine yönetici olmamalı. Bize huzur, güzel bir ülke yaşamı lazım. 86 milyon insanına eşit bakan bir anlayış lazım. Bugünkü anlayış; 'Bana oy verenler abad, oy vermeyenler bertaraf olacak. Oy verenler yerli ve milli, oy vermeyenler terörist' diyor. Benim 86 milyon insanım yerli ve milli. Tapusu bizim bu memleketin. Allah birliğimize dirliğimize laf edenlere akıl versin.

KONYA HABER - HAKİMİYET

AHMET ÖZER

Bakmadan Geçme