Yaz Buluşmaları İl genelinde ve Akşehir ilçesinde farklı okullarda gerçekleştirildi

Konya Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülmekte olan 'Başarmaya Hazırım' projesi kapsamında il genelinde farklı okullarda 'Yazar Buluşmaları' gerçekleştirildi.

Yaz Buluşmaları İl genelinde ve Akşehir ilçesinde farklı okullarda gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


KONYA HABER: "Başarmaya Hazırım Hikâye Kitabı"nın yazarı İlhan Akın ilk olarak Akşehir ilçesinde bulunan ilkokulların 3. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Daha sonra Selçuklu Şükriye Onsun İlkokulu, Karatay Kuvayı Milliye İlkokulu ve Meram 15 Temmuz Şehitler İlkokullarının 3. sınıf öğrencileri ile biraya gelerek söyleşide bulundu.

Karatay Kuvayı Milliye İlkokulundaki programa katılan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit proje kapsamında “Başarmaya Hazırım Hikaye Kitabı”nı okuyan ve “Hikaye Kitabı Özel Defteri”ni dolduran tüm öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, “Biz bu projeyi geleceğin yazarlarını ortaya çıkarmanın bir adımı olarak görüyoruz. Okulları gezdiğimizde gerek öğrencilerimizin ve gerekse öğretmenlerimizin projeyi sahiplendiklerini ve başarıyla uyguladıklarını görüyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan “Başarmaya Hazırım Hikaye Kitabı”nın yazarı İlhan Akın öğrencilerle kitabı buluşturan en önemli noktanın paylaşımcı ve kardeşlik unsurlarının olduğunu belirterek, “Millî ve yöresel değerleri büyüklerinizden öğrenerek, bunları kayıt altına aldınız ve bundan sonra unutulup gitmesini önleyeceksiniz, bu sebeple hepiniz alkışı hak ediyorsunuz” dedi.

Söyleşi sonrasında Yazar İlhan Akın öğrencilerin “Başarmaya Hazırım Hikaye Kitabı”nı imzaladı.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme