Yeni doğmuş çocuğunu balkondan aşağıya attı

Bahçelievler'de temizlikçi olarak çalıştığı evde doğum yapan yabancı uyruklu kadın, çocuğunu 4'üncü katın camından aşağı attı.

Yeni doğmuş çocuğunu balkondan aşağıya attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay Bahçelievler Talatpaşa Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kısa süre önce S.B isimli kadın bir evde temizlikçi olarak yatılı kalıyordu. Bu sürede hamile olan S.B. durumunu ev sahiplerinden sakladı. Neden bol kıyafetler giydiğini soran ev sahiplerine kilolu olduğu için giydiğini söyledi. Dün gece ise sessizce doğum yapan temizlikçi kadın bebeğini bir poşete koyup 4’üncü katın penceresinden aşağı attı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda polis ekipleri kadını gözaltına aldı.


Aynı binada esnaflık yapan Mehmet Ardal “Öğlen saat 14.00’da yan tarafımıza polisler gelince fark ettik. Bebeği öldürüp 4’üncü kattan aşağı atmışlar. Yabancı uyruklu bir kadın evde doğum yapınca ev sahipleri duymasın diye öldürüp atmış. Kadın bir kaç hafta önce başlamış işe biz hiç görmedik. Biri atarken çocuğu görmüş ama çocuk olduğunu anlamamış. Daha sonra öğlen çocuk olduğunu öğrenince polise şikayet etmiş” dedi.

Bakmadan Geçme