Yeni salgın endişe yarattı: Bakandan ilköğretim ve liseler için flaş açıklama!

Son dönemde yeniden hız kazanan korona virüs salgını için bakanlıktan yeni açıklama yapıldı, işte okullar kapatılacak mı sorusunun yanıtı.

Yeni salgın endişe yarattı: Bakandan ilköğretim ve liseler için flaş açıklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak 2020 yılında başlayan ve dünyayı neredeyse felç eden korona virüs salgının yeni varyantı vatandaşlar arasında tedirginlik yaratmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere ülkemizde Eris varyantından vakalar saptamaya başlanırken, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Son olarak okulların kapatılıp katılmayacağı sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Tekin, yaptığı açıklamayla büyük ses getirdi.

Yeni Virüs ve Okullar: Sorunun Cevabı
Son dönemde ortaya çıkan yeni virüs salgını, eğitim camiasında endişe yaratmış durumda. Pek çok veli ve öğrenci, okulların virüs nedeniyle kapanıp kapanmayacağını merak ediyor. Bu konuya açıklık getiren Bakan Yusuf Tekin, şu ifadeleri kullandı:

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ
"Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Milli Eğitim Bakanlığı olarak en büyük önceliğimiz öğrencilerimizin sağlığı ve eğitimi. Yeni virüs salgınıyla ilgili olarak da titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak şu an için okulların kapatılması gerektiğini düşünmüyoruz."

Bakmadan Geçme