Yeni TOGG yolda: İşte yeni TOGG modelinin fiyatı...

Türkiye'nin ilk yerli ve milli arabası olan TOGG'da heyecan devam ediyor. Yapılan duyuruya göre bu kez hafif ticari modelin duyurulması bekleniyor, işte fiyatı.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı olma özelliği taşıyan ve yollardaki yerini alan TOGG TX10 modelinden sonra yeni bir modelin daha hazırlıklarının başladığı iddia edildi.

Basına yansıyan haberlere göre, TOGG'da şimdi de hafif ticari modelin hazırlıkları başladı.

Yapılan açıklamaya göre, bu aracın fiyatının 1.000.000 TL'den daha uygun olacağı belirtilirken, çıkacağı iddia edilen modele ilişkin ilk detaylar da belli oldu. İşte araca ait bilinen her şey.

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre hafif ticari TOGG modeli, temel hatlarıyla T10X’e bezer bir tasarımla gelecek. Hatta modelin ön hatları T10X’e birebir benzeyecek.

Yeni TOGG yolda: İşte yeni türde TOGG'un basına düşen fiyatı...

Hafif ticari TOGG modelinin menzili yaklaşık olarak 400 KM olacak. Elbette bu menzil yol şartlarına ve hava durumuna göre değişiklik gösterebilecek. İsteğe göre arka kabin sadece yük taşımak için boş bırakılabilecek. Ya da buraya 3’lü bir koltuk ilave ettirilebilecek. Peki hafif ticari TOGG fiyatı ne kadar olacak?

Hafif ticari TOGG modelinin en etkileyici yanı ise tabi ki fiyatı olacak. Sosyal medyadaki bilgilere göre hafif ticari TOGG’un fiyatı vergi muafiyetinden de ötürü 900 bin TL’nin altında olacak. Bu da gerçek anlamda günümüz için muazzam bir fırsat.

Hafif ticari TOGG modeline dair şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil. Lakin sızdırılan bilgiler bu otomobilin 2024 yılında duyurulacağını iddia ediyor. Bekleyip göeceğiz.

KAYNAK:Teknoljioku

Bakmadan Geçme