Yeni Yıla Girmeden Tüm Borçları Kapatın! O Banka Faizsiz 20 BİN TL İhtiyaç Kredisi Dağıtıyor!

CEPTETEB Mobil uygulama kullanıcıları yeni yıl gelmeden rahat nefes alacak. Dağ gibi biriken borçlar altında ezilenler için faizsiz 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi teklifine dair tüm detaylar haberimizde…

Ay sonunu getirmekte zorluk çekenler, acil nakit ihtiyacını karşılamak için kara kara düşünenlere CEPTETEB özel teklifi duyuruldu. CEPTETEB Hoş geldin faizli kredi kampanyası kapsamında yüzde sıfırdan başlayan faiz oranı ile 20.000 TL'ye kadar kredi kullanım fırsatı sunuluyor.

Kampanya O Gün Sona Erecek!

Aralık ayında başlatılan kampanya için son gün duyurusu yapıldı. 17 Aralık tarihinde sona erecek kampanyadan faizsiz olarak faydalanmak isteyenlerin ilk kez banka müşterisi olması yetecek.

Artan banka faizlerine inat CEPTETEB 20.000 TL faizsiz kredi teklifinden faydalanacak olan her vatandaşın aylık geri ödeme maliyeti 3.334 TL'ye denk geliyor.

20 Bin TL İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvurulur?

6 aylık vadelerle geri ödenebilecek olan 20.000 TL ihtiyaç kredisi findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebiliyor.

TEB anında onaylı faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil uygulamasına giriş yaparak online başvuru adımlarını takip etmesi yetecek.

 

Bakmadan Geçme