• Haberler
  • Siyaset
  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Konya'da basın mensuplarıyla buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Konya'da basın mensuplarıyla buluştu

Konya'da basın mensuplarıyla buluşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda, Yeniden Refah Partisi'nin Konya'daki yüksek oy başarısı ve gelecek hedefleri masaya yatırıldı.

Konya'da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazetecilerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

İlçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Erbakan, yüksek oy aldıkları ilçelerde teşkilat ve halkla bir araya gelerek Konya'da elde ettikleri seçim başarısının önemine vurgu yaptı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Konya'da basın mensuplarıyla buluştu

Gazetecilerin sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeye ilişkin sorusu üzerine Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin belediyelerinde sahipsiz hayvanlarla ilgili olarak belirledikleri hedefleri açıkladı. Erbakan, "Hedefimiz, bu hayvanları mutlaka toplamak, sokaklarımızı başıboş köpeklerden arındırmak ve en modern, gelişmiş merkezlerde bu hayvanların yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak. Bu projede, veterinerler ve uzmanlar gözetiminde merkezlerde 24 saat internet üzerinden canlı yayınla takip edilebilmesi, halkımızın ziyaretlerine her zaman açık olması ve burada en iyi şartlarda bu hayvanların yaşatılması öncelikli hedefimizdir" dedi.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi olarak hiçbir canın alınmasını onaylamadıklarını ve sahipsiz hayvanların uyutulmasına karşı olduklarını belirtti. Sahipsiz hayvanların modern ve gelişmiş merkezlerde her türlü destek sağlanarak yaşatılmasının son derece önemli olduğunu vurguladı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya'da partilerinin yüksek oy almasının kendilerini memnun ettiğini belirten Erbakan, şunları söyledi: "Konya Milli Görüşün merkezi, Milli Görüş çadırının direğinin dikili olduğu yer. Bu nedenle Milli Görüşün temsilcisi Yeniden Refah Parti'mizin Konya'da büyükşehir belediyesinde yüzde 23 oy alması ve aynı zamanda da burada bu belediyeleri kazanmış olması pek çok ilçelerde yüzde 30, yüzde 40, yüzde 50 oy oranlarına ulaşması bizleri bahtiyar etti. Konya'dan da zaten bunu bekliyorduk. İnşallah Konya'da çok daha büyük başarıları, daha büyük zaferleri elde edeceğimize inanıyoruz."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Konya'da basın mensuplarıyla buluştu

Erbakan'ın bu sözleri, partisinin Konya'da güçlü bir destek bulduğunu ve gelecek seçimler için umutlu olduklarını gösterdi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme