• Haberler
  • Siyaset
  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan 50+1 açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan 50+1 açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 'Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda 50+1 tartışmalarına açıklık getirdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin ‘Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda 49 adayı açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ni temsil edecek 1 büyükşehir, 1 il, 5 belde, 42 ilçe adaylığı olmak üzere toplamda 49 belediye başkanı adayını açıkladı. Sözlerine 25 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle tüm çalışan, emekli, atanmayı bekleyen ve şehit öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başlayan Erbakan, “Bu kadar probleme rağmen öğretim aşkıyla yanıp tutuşan, ailesinden, tatilinden ve hatta yemeğinden fedakarlık yaparak bu eğitim ve öğretim vazifesini yerine getiren saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Erbakan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde '50+1' tartışmaları ile ilgili soru üzerine, “Türkiye bir yerel seçim atmosferi içerisindeyken, böyle sıcak bir dönemdeyken neredeyse 5 yıl sonra yapılacak olan seçimle ilgili bir tartışmaya gidilmemesi daha doğru olur. Yerel seçim öncesinde alelacele önümüze bir değişiklik geleceğini çok düşünmüyorum” dedi.

Bakmadan Geçme