Yeniden Refah Partisi Konya Ahırlı Belediye Başkan Adayını Duyurdu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın onayı ve İl Başkanı Temel Peker'in tensipleriyle, İş İnsanı Yavuz Selim Demirel (Yüksek Lisans), Yeniden Refah Partisi Ahırlı Belediye Başkan Adayı oldu.

YAVUZ SELİM DEMİREL KİMDİR ?

1993 yılında Konya'nın Karatay ilçesinde 3 çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Mali müşavir görevini icra ederken, annesi de ev hanımlığı yapmaktadır.

İlkokulu Ahmet Hazım Uluşahin İlköğretim okulunda, Ortaokulu Özel Enderun Okulunda Lise eğitimini de Karaman Anadolu Lisesinde tamamladı.

Üniversite eğitimini NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi İktisat(Lisans) bölümü üzerine okudu. Şuan Yüksek Lisansı Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde İktisat alanında yapmaya devam etmektedir.

İş hayatına;

2012-2016 Yılları arasında Mali Müşavir Nihat Demirel'in yanında mali müşavir olarak çalışmıştır.

2015 Yılında Dem Otomotiv'i kurarak ticarete ilk adımını attı.

2018 yılında Dem Finans Şirketini kurdu.

2019 yılında Dem Hayvancılığı kurdu.

2020 yılında Dem Rent A Car şirketini kurdu.

2022 yılında Dem Grup Firmasını kurdu.

2023 yılında Saraçoğlu Römork Firması'nın kurucu ortağı olarak bulunup bu şirkette aktif olarak üst düzey yöneticilik yapmaktadır.

11.06.2021 yılında dünya evine giren Demirel'in eşi Gıda Teknik Üniversitesi mezunu olup ev hanımlığı yapmaktadır, 1 kız çocuğu vardır

Bakmadan Geçme