Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanlığına Mehmet Kacaroğlu Getirildi

Yeniden Refah Partisi Konya Meram İlçe Başkanlığına Mehmet Kaçaroğlu getirildi. Başkan Kacaroğlu, Meram'ın hizmetkârı olmak için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız. Allahım bizleri mahcup etmesin ve çıktımız bu yolda bizlere muvaffakiyetler nasip etsin..' dedi.

Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanlığına Mehmet Kacaroğlu Getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Kacaroğlu; konu hakkında yaptığı yazılı açıklamasında şu sözlere yer verdi. “ Sayın İl Başkanımız Adnan Acar ve İl Yönetimimizin tensipleriyle Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Tarafından Konya Merkez Meram İlçe Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edilmiştir.

Bu onurlu görevi bu Kutsal davada bizlere uygun gören Başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan hocamız başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımıza , MYK üyelerimize , Konya İl Başkanımız Sayın Adnan Acar Beye ve Konya İl Yönetim Kurulunda bulunan bir birinden kıymetli İl Yönetim Kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu Dava bir Bayrak yarışı ve şimdiye kadar bu bayrağı taşıyıp bu güzel günlere getiren geçmiş dönem Meram’a hizmetkar olmuş Tüm İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize şimdiye kadar vermiş oldukları hizmetler için sonsuz teşekkür ediyorum.

Rahmetli Necmettin Erbakan hocamız ve kıymetli Evladı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakanın çizgisinde ve izinde hareket etmeye devamlı gayret edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi gün birlik beraberlik içerisinde bu bayrağı en yukarıya taşıma zamanı şimdi Yeniden Refah Partisi zamanı diyerek #Konya’mızda ve Meram’ımızda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlayacağız İnşAllah”dedi. ŞENGÜL GÜRBÜZ

 

 

 

Bakmadan Geçme