• Haberler
  • Konya
  • Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret: 'Meramın sorunlarına talibiz!'

Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret: 'Meramın sorunlarına talibiz!'

Yeniden Refah Partisi (YRP) Meram İlçe Başkanı İshak Arslan, Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem ve beraberindeki heyet Hakimiyet Gazetesi'ne ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında konuşan Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Meram'ın sorunlarına talip olduklarını ifade etti.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne az bir süre kalırken, partililerde hareketli günler yaşanıyor.  Konya’nın Meram ilçesi için kendi adayını çıkartacak   olan YRP’de de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret eden Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Meram İlçe Başkanı İshak Arslan, Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanı Adem Aktaş, Meram İlçe Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Mahir Solmaz, Meram İlçe Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Selahattin Üzümcüoğlu ve Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Sadettin Kaleci Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz ve Hakimiyet Gazetesi Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ile gelecek seçimlere dair fikir alışverişinde bulundu. 

Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret: 'Meramın sorunlarına talibiz!'
“MERAM’IN İŞ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”


 Meram’ın son yıllarda nüfus kaybettiğini dille getiren Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Belediyenin üzerine düşen görevi yerine getiremediğini aktardı. Meram’da İş alanının azlığına dikkat çeken Özerdem, “Meram Konya’daki diğer 2 merkez ilçeye oranla refah payı alamıyor. Bunun temel nedeni, belediyenin konut sorununu çözememesidir. Göreve geldiğimizde çözeceğimiz ilk iş o olacak. Tarıma dayalı organize sanayi bölgesi kurarak, Meram’daki soruna çözüm bulmaya çalışacağız. Yine belediye başkanlığını aldığımızda tarım alanında çiftçilere destekte bulunacağız.” dedi. Son olarak sözlerini toparlayan Mustafa Özerdem, Cumhuriyet’in 100’üncü dolayısıyla farklı alanlarda 100 tane proje hazırlığında olduklarını bildirerek, konuşmasını noktaladı. 

Bakmadan Geçme