Yeniden Refah Partisinden gazetemize ziyaret

Seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Konya İl Yöneticileri ve milletvekili adayları gazetemizi ziyaret etti.

KONYA HABER: Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ile sohbet eden milletvekili adayları, seçim programları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Konya 1. Sıra milletvekili adayı Ali Cengiz, en önemli önceliklerinin hem eğitimde hem de toplumda ‘’ahlak ve maneviyat’’ olduğunu söyledi.

Konya’da en az 5 milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini ve sahada da Konya halkından Milli Görüş Lideri  rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a büyük teveccüh olduğunu dile getirdi. Gençlerden olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Yüksel, insanların her konuda ihtiyaçlarını programlarında sıraladıklarını söyledi. Yeniden Refah Partisi olarak, eğitim konusuna büyük önem verdiklerini ve sözde değil özde bir ‘’milli eğitimin’’ Türkiye’de gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. Full bright sistemin eğitimde ciddi yaralara yol açtığını anlatan partili yöneticiler bu düzenin sona erdireleceğini ve bunların birer  siyonist projeler olup, amacının ise tek dünya devleti kurmak olduğunu ifade ettiler.

‘’Aile kurumunu koruyacağız’’

İstanbul Sözleşmesi’nin aile kurumunun temel dinamitlerini yıktığını ifade eden 1. sıra milletvekili adayı Ali Cengiz, 6251 ve 6284 sayılı yasaların düzeltilecek, dedi. 

Ekonomik hamlelerde öncelikli vaatler arasında

Ülkede cari açığın kalkacağını söyleyen 4. sıra adayı Mustafa Özerdem ise gübreye yüzde elli indirim yapılacağını ve mazottan vergi alınmaması gibi vaatlerle çiftçiye destekler verileceğini ifade etti. Fabrikalar açacaklarını,  KOP’un su sorununu çözeceklerini ve kotaların kaldırılacağını da sözlerine ekledi. 

Engelliler parti programında öncelikli konular arasında

Kendisi de bir engelli ve aynı zamanda 13. sıra milletvekili adayı olan Ali Cengiz ise engellilerin, partilerinin önceliklerinden birisi olduğunu ve tüm illerde engellilerin aday listelerinde yer aldığını söyledi. Engellilere asgari ücret düzeyinde maaş verileceğini ve yüzde üç olan istihdamın ise yüzde altıya çıkartılacağını sözlerine ekledi. 

Son olarak ise yüzde doksan engeli bulunan işçiler için fabrikalarda araçlar olacağının altını çizdi.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme