Yeniden Refah Partisinden iddialara cevap

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığından yazılı bir açıklama yapılarak Parti Konya İl Başkanı Temel Peker'in tefecilik yaptığına ilişkin iddiaların gerçek dışı olduğu açıklandı

Yeniden Refah Partisinden iddialara cevap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Konya İl teşkilatı, İl Başkanı Temel Peker’e karşı ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu iddia etti. İl teşkilatından yapılan açıklamada, “Hukuki yollardan hiçbir sonuç elde edemeyen iddia sahipleri, il başkanımız Temel Peker’in il başkanı olmasını koz olarak kullanmaya çalışmış ve gerçek dışı bu haberleri yaptırmıştır.” denildi.
Yapılan açıklamada, “Söz konusu iddialara ilişkin iddia sahipleri tarafından gerek il başkanımız gerekse il başkanımızın yöneticisi olduğu şirket hakkında defalarca dava açılmış ve iddia sahipleri bu davalarından hiçbir netice alamamıştır. Hukuki yollardan hiçbir sonuç elde edemeyen iddia sahipleri, il başkanımız Temel Peker’in il başkanı olmasını koz olarak kullanmaya çalışmış ve gerçek dışı bu iddiaları ortaya atmıştır.  İddia sahiplerinin avukatı tarafından il başkanımıza mesaj gönderilmiş ve şantaj yapılmış. Söz konusu yargılamalarla ilgili kararlar ve iddia sahiplerinin avukatı tarafından il başkanımıza gönderilen şantaj mesajları elimizde mevcuttur. Konuyla ilgili yasal süreç tarafımızca başlatılıp suç duyurusunda bulunulmuştur.” ifadelerine yer verildi.
 

Yorumlar 1
Ebu Hamza 14 Şubat 2024 13:31

Piyasaya düşen kasete de açıklama bekliyoruz.

Bakmadan Geçme