Yeşim Salkım: 'Sağlık sektörünün kurbanı oldunuz'

Kovid aşılarının kalp krizi gibi yan etkileri nedeniyle tartışmalar devam ederken bir tepki de şarkıcı Yeşim Salkım'dan geldi.

Yeşim Salkım: 'Sağlık sektörünün kurbanı oldunuz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid aşılarının kalp krizi gibi yan etkileri nedeniyle tartışmalar devam ederken bir tepki de şarkıcı Yeşim Salkım’dan geldi. Salkım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kovid aşılarını eleştirdiği için sosyal medyada linç yediğini ancak gelinen noktada haklı çıktığını söyleyerek isyan etti. Aşıların yan etkileri konusunda  televizyonların da kendisine sansür uyguladığını belirten şarkıcı ,”Aşıların insanlarda yaptığı hasarları çok net bir şekilde gösteriyor ama maalesef hiçbir haber kaynağında bunları göremezsiniz, vermiyorlar çünkü. Televizyon da vermez. Ben de maalesef ki televizyondan söyleyemedim, çünkü söyletmediler. İzin verilmedi. O yüzden bu ülkedeki, bütün televizyon kanalları da dahil olmak üzere, hepiniz sahtekârsınız. Hepiniz de yalancısınız.” diyerek tepki gösterdi.

“İnsan ırkını yok etmeye yönelmiş inanılmaz bir küresel güç oluşturulmuş durumda”
Tüm dünyada insanı hedef alan küresel bir güç oluşturulduğunu kaydeden Salkım “Dünyada insanı, insan ırkını yok etmeye yönelmiş inanılmaz bir küresel güç oluşturulmuş durumda, ki Türkiye de bunun altına imzasını attı. Maalesef bizi yönetenler buna dahil olmak üzere. Gidip bir iklim anlaşması imzaladılar. Bunun ne demek olduğunu hepimiz çok net biliyoruz ve şu anda hepiniz dökülüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ceyhan’ı da hedef aldı

Çıktığı her kanalda aşı olun çağrısı yapan ve çocukların da aşılanması gerektiğini savunan Dr. Mehmet Ceyhan’ı da topa tutan Yeşim Salkım, ''Siz nasıl olur da profesörlere laf söylersiniz! Onlardan daha çok mu biliyorsunuz?'' diye eleştirildik evet geldiğimiz noktada onlardan daha çok biliyormuşuz”  şeklinde konuştu.

“Sağlık sektörünün kurbanı oldunuz”

Bütün bunları o gün de söyledim, bugün de söyledim. Sağlık sektörünün kurbanı oldunuz.  Çocuklarımızla dokunamazsınız diye ilk ben bağırdım burada. Bir kere daha söylüyorum. O çocuk doktoruyum diye geçinen şahıs(Mehmet Ceyhan)  çocukları da aşılamamız gerektiğini söyledi. İnsanlarda yaptığı hasarları çok net bir şekilde gösteriyor ama maalesef hiçbir haber kaynağında bunları göremezsiniz, vermiyorlar çünkü. Televizyon da vermez. Ben de maalesef ki televizyondan söyleyemedim, çünkü söyletmediler. İzin verilmedi. O yüzden bu ülkedeki, bütün televizyon kanalları da dahil olmak üzere, hepiniz sahtekârsınız. Hepiniz de yalancısınız. İnsanların ayarlarıyla, dengeleriyle oynuyorsunuz. Bunu söyleyenlerin de kötü insanlar olduğunu ilan ediyorsunuz. Hakikaten nasıl bir durumdayız bilmiyorum. Neyin içine düştük biz? Nasıl bir zamana denk geldik? Neyse. Olanlara geçmiş olsun. Umarım sağlığınızı, sıhhatinizi toparlarsınız. Birileri zengin olurken sizler de hasta oldunuz.

 

Bakmadan Geçme