Yiğit, 'Çocukluk Mesleği Projesi' atölye çalışmaları kapanış programına katıldı

2021-2022 yılında başlayan Çocukluk Mesleği Projesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında hedef kitlesini arttırarak devam ediyor.

Yiğit, 'Çocukluk Mesleği Projesi' atölye çalışmaları kapanış programına katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Çocukluk Mesleği" projesi kapsamında okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine yönelik düzenlenen ''Eleştirel Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi - Çocuklarla Felsefe" başlıklı atölye çalışmalarının dördüncü ve sonuncusu 01 Aralık 2022 tarihinde Selçuklu Yüksel Bahadır Alaylı Bilim Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Çocukluk Mesleği Projesinde 2022 yılının kasım ayında başlayan ve 4. eğitimle birlikte 120 öğretmenle çocuklarla felsefe atölyeleri gerçekleştirilmiştir. Atölye çalışmasına İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit katılarak eleştirel düşünme becerisinin önemine vurgu yaparak tüm ilçelerde bu eğitimin yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra katılımcı okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhittin Çalışkan tarafından eğitimde öğrencilerin düşünme becerisini geliştirecek yöntemler örneklerle anlatılmıştır.

Bakmadan Geçme