Yiğit Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit Karatay ilçesinde bulunan Mehmet - Hanife Yapıcı Anadolu Lisesi ve Şehit Sadık Ortaokulunu ziyaret etti.

Yiğit Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğretmenlerin, öğrencilerin öneri ve taleplerini yerinde tespit ve çözüm için yoğun bir şekilde okul gezilerine devam eden İl Müdürü, okullarda yapılan etkinlikler ve devam eden projelere ilişkin okul yöneticilerinden bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerin, sınıflarda öğrencilerin misafiri olarak eğitim sohbetleri gerçekleştirdi.

Karatay Mehmet-Hanife Yapıcı Anadolu Lisesi ve Karatay Şehit Sadık Ortaokulu ziyaretlerinde "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim-öğretimlerini gerçekleştirmeleri için tüm imkânları seferber ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz” diyen İl Müdürü 2022-2023 eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu ve ziyaretleri hatıra fotoğrafları ile sonlandırdı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e ziyaretlerinde Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç eşlik etti. ŞENGÜL GÜRBÜZ

Bakmadan Geçme