Yiğit'ten Günbaş'a ziyaret!

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Şube müdürü Nizamettin Doğan Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 

Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaş İl Müdürü ve beraberindeki heyete odanın başta Eğitim faaliyetleri olmak üzere yaptığı ve devam eden projeler ile ilgili bilgiler aktardı. Başkan Günbaş Odanın adına tescili markası olan "AVUNCUK" ahşap oyuncakların yapıp aşamaları ürünler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Başkan Günbaş doğal Ahşap üzerine çocuk sağlığına uygun su bazlı boya ve vernik kullanılarak yapılan oyuncakların özellikle kreş ve Anaokulu yetkilileri tarafından görülüp incelenmesi istediklerini bizlerden teklif almadan alım yapmamalarını söyledi. 

Son günlerde yerli ürün tercih edilmesi noktasında yapılan tercihlerin ahşap oyuncak ’da devam etmesini beklediklerini belirtti. 

İl Müdürü Murat Yiğit Mobilyacılar Odasına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunarak, Ara eleman çözümüne destek olmaları, kendilerine ait Ahşap oyuncak marka ürettiklerini ürün çeşidinin çok olduğunu sağlıklı ve eğitici olmalarının daha güzel olduğunu belirterek İl milli eğitim müdürlüğü olarak başta Anaokulu ve Kreşlerdeki İdareci ve Öğretmenlerin buraya gelerek ürünleri ve Üretim aşamasını görmeleri İl müdürlüğüne bağlı olan kurumların Ahşap oyuncak alımlarında kendi şehrimizin markasını tercih etmelerini noktasında gerekli destek ve bilgilendirmeleri yapacaklarını söyledi.

İl Müdür Yiğit özellikle Mobilyacılar Odası tarafından "AVUNCUK" Ahşap oyuncak merkezine kurulumu yapılan haftaya okullar açılınca faaliyete geçecek olan Workshop Eğitim merkezinde Kreş ve Anaokulunda ‘ki çocuklar başta olmak üzere 12 yaşına kadar Çocukların buraya gelerek Ahşap oyuncak yapımı etkinliklerine katılmalarının önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret sonrası Atölyeler ve Ahşap oyuncakları inceleyen heyete Başkan Günbaş günün anısına Ahşap hediyeler taktim etti. Heyetler yapılan görüşme ve Çalışmalar için birbirlerine teşekkür ederek iş birliklerin devam etmesi temennisinde bulundular.

Bakmadan Geçme