Yiğit ziyaretlerine devam ediyor

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında Meram ilçesinde bulunan Rukiye-Mehmet Akış Proje Fen ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Yiğit ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Müdürü, okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında Okul Müdürü Mehmet Sarıgül’den bilgi alarak okuldaki eğitim alanlarını inceledi. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Murat Yiğit, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşarak Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler, İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve okulda gerçekleştirilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yiğit ziyaretlerine devam ediyor
İl Müdürü yaptığı konuşmada, yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin içlerindeki cevheri ortaya çıkarmak ve gelişimlerini sürdürmek için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyerek “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda öğrenme süreçlerinin niteliğinin artırılması için ilimizin tüm eğitim paydaşlarıyla iş birliği içerisinde olarak eğitim-öğretime katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yiğit ziyaretlerine devam ediyor

Bakmadan Geçme