• Haberler
  • Konya
  • Yiğitler Avrupa'yı mindere serdi! Altın en çok Konya'ya yakıştı

Yiğitler Avrupa'yı mindere serdi! Altın en çok Konya'ya yakıştı

Konya Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler, uluslararası arenada Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor. Romanya ve Finlandiya'daki şampiyonalardan bir altın, bir gümüş madalyayla dönen sporcular, başarılarıyla Konya'yı Avrupa'ya duyurdu.

Yiğitler Avrupa'yı mindere serdi! Altın en çok Konya'ya yakıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler, ay yıldızlı formayla ülkemizi ve şehrimizi gururlandırmaya devam ediyor.

11-12 Ekim tarihleri arasında Romanya ve Finlandiya’da düzenlenen şampiyonalarda ülkemizi ve şehrimizi temsil eden sporcularımız 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

Romanya U20 Balkan Şampiyonası’nda 63 kiloda mücadele eden Büyükşehir Belediyesporlu Ahmet Enes Dülger, ikincilik elde ederek gümüş madalyanın sahibi olurken Finlandiya Soumi Cup Turnuvası’nda U17 kategorisinde 71 kiloda yer alan bir diğer Büyükşehirli güreşçi Ali Kılınç da rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yiğitler Avrupa'yı mindere serdi! Altın en çok Konya'ya yakıştı

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!