• Haberler
  • Türkiye
  • Yıldırım'dan Devlet İdarecilerine: 'Hiçbir Şey Yapmadınız, bari bunu yapın!'

Yıldırım'dan Devlet İdarecilerine: 'Hiçbir Şey Yapmadınız, bari bunu yapın!'

İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen 'Filistin'in Özgürlüğü İçin Diriliş Buluşmaları' adlı etkinlikte, Siyer Vakfı Başkanı Muhammed Emin Yıldırım devlet idarecilerine seslenerek, 'Buradan devletimize de sesleniyoruz. Ya hiçbir şey yapmadınız bari bunu yapın ya. Bari bunu yapın ya. Şu ticari anlaşmaları kesin ya. Siz Gazze'deki şahitleri nasıl sevindireceksiniz Allah aşkına ya? Nasıl sevindireceksiniz?' ifadelerini kullanması etkinliğe damga vurdu.

Yıldırım'dan Devlet İdarecilerine: 'Hiçbir Şey Yapmadınız, bari bunu yapın!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen "Filistin'in Özgürlüğü İçin Diriliş Buluşmaları" adlı etkinlikte, Filistin'e yönelik destek çağrıları yeni bir boyut kazandı.

Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe yoğun bir ilgi gösterilirken; İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ilahiyatçı akademisyen Prof. Dr. Halis Aydemir ve Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nureddin Yıldız da yerlerini aldılar. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da telekonferans aracılığıyla etkinliğe katıldı.

“TİCARİ ANLAŞMALI KESİN!”

Güne damga vuran isim ise Siyer Vakfı Başkanı Muhammed Emin Yıldırım’ın çağrısı oldu. Etkinlikte yaptığı konuşmada devlet idarecilerine hitap eden Yıldırım, Filistin'e yönelik destek çağrısında bulundu. Yıldırım, "Buradan devletimize de sesleniyoruz. Ya hiçbir şey yapmadınız bari bunu yapın ya. Bari bunu yapın ya. Şu ticari anlaşmaları kesin ya. Siz Gazze'deki şahitleri nasıl sevindireceksiniz Allah aşkına ya? Nasıl sevindireceksiniz?" ifadelerini kullandı.

Salonda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, "Mescid-i Aksa Onurumuzdur, Katil İsrail Filistin’den Defol, Filistin Halkı Yalnız Değildir" sloganları atılarak, sık sık tekbirler getirildi.

 

Bakmadan Geçme