• Haberler
  • Ekonomi
  • Yılın Son Büyük 1.000 TL Kazandıran Kampanyası! Mobil Müşteri Hesabı Açan Kazanıyor!

Yılın Son Büyük 1.000 TL Kazandıran Kampanyası! Mobil Müşteri Hesabı Açan Kazanıyor!

Kuveyt Türk mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturanlar 1.000 TL'ye kadar kazanma fırsatı elde ediyor.

Kuveyt Türk'ün mobil uygulama üzerinden hesap açılışı yapan tüm banka müşterilerine özel sunduğu bu fırsata dair merak edilen işte o detaylar…

Harcadıkça kazandıran teklifleri ile yıl içinde yapılan alışverişi ucuza getiren Kuveyt Türk yeni bireysel müşterisine özel kampanyasını duyurdu. “Müşteri olma” adımını tamamlayarak hesap açılışı gerçekleştiren her Kuveyt Türk'lü 1.000 TL'ye kadar kazanma fırsatı elde edecek.

Mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı açarak başvurduğu kartı ile harcama yapan, davet kodunu kullanarak yakınlarını bankaya davet eden veya fatura talimatı veren her müşteri 1.000 TL'ye kadar ek kazanç elde edecek.

Yakınlarını Davet Eden 400 TL Kazanıyor!

Kuveyt Türk'ün banka müşterisine özel sunduğu kampanya dönemi devam ediyor. Davet kodu aracılığı ile mobil uygulama üzerinden Kuveyt Türk hesap açılışını gerçekleştirenler 100 TL kazanıyor. Davet kodunu yakınlarıyla paylaştığında ise her 3 müşteri için 300 TL toplamda ise 400 TL kazanmak mümkün oluyor.

Kredi Kartı Harcamasına 200 TL Nasıl Kazanılır?

Kuveyt Türk hesap açılışı gerçekleştirenler sağlam nakit kartı kullanarak 200 TL'ye kadar harcama yaptığı anda 200 TL iade kazanıyor. 200 TL ve üzeri ilk alışverişe 200 TL iade kampanyası için başvuru süreci devam ediyor.

Fatura Talimatına 200 TL Nasıl Kazanılır?

Kuveyt Türk ile 200 TL'ye kadar nakit kazanç elde etmek isteyenlerin fatura ödeme talimatı vermesi yetiyor. Her talimat için 50 TL toplamda 200 TL'ye varan ek kazanç elde edilebiliyor.

 

Bakmadan Geçme