Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 22 yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde şehir içi toplu taşıma seferi yapan bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı. Yaralılar çevre illerdeki hastanelere sevk edilirken, kaza yeri havadan görüntülendi.

Kaza, saat 14.54 sıralarında Kartepe zirvesinden dönüş güzergahında bulunan Sisli Vadi mevkiinde meydana geldi. Hava muhalefeti nedeniyle teleferik seferlerinin durdurulmasının ardından aynı hatta hizmet veren yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Yolcu dolu otobüsün şarampole yuvarlanmasının ardından araç içerisinde bulunanlara ilk yardımı çevredeki vatandaşlar yaptı. Kısa sürede olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi.Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 22 yaralı

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, Sakarya ve Kocaeli’deki çeşitli hastanelere ambulanslarla kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin takip sürüyor.Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 22 yaralı

KAZA YERİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, şarampole yuvarlanan otobüs ve kaza alanı dron ile havadan görüntülendi. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!