Yöntem öğrencisi Türkiye 1.cisi

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 22 - 25 Aralık tarihlerinde Sakarya'da düzenlenen 'Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası'nda, Yöntem Eğitim Kurumları öğrencisi Fadim Rana Karaaslan Türkiye 1.cisi oldu.

Yöntem öğrencisi Türkiye 1.cisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 22 - 25 Aralık tarihlerinde Sakarya'da düzenlenen "Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası"nda, Yöntem Eğitim Kurumları öğrencisi Fadim Rana Karaaslan Türkiye 1.cisi oldu.

Öğrencilerinin Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1.cisi olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar, "Öğrencimizin bu başarısı bizleri sevindirdi.  Yöntem Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi hem akademik hem de sportif hem de kültürel alanlarda en iyi olması için çabalıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Alınan sonuçlar da ne kadar doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Öğrencimizin şehrimize kazandırdığı Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1.cisi olması bizleri Konya adına gururlandırırken, mutlu etti. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlarken, emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz" dedi. SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme