YRP adayı türkücü Davut Güloğlu vatandaşa mikrofon fırlattı: 'Seni buraya tuttular da mı gönderdiler' 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret etmek için gittiği bir kahvehanede yurttaşla tartıştı. Vatandaşa mikrofon fırlatan Güloğlu, 'Seni buraya tuttular da mı gönderdiler' dedi.

YRP adayı türkücü Davut Güloğlu vatandaşa mikrofon fırlattı: 'Seni buraya tuttular da mı gönderdiler' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı türkücü Davut Güloğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Kahvehanede vatandaşlara yaptığı konuşmada gazeteciler tarafından tehdit edildiğini iddia eden Güloğlu, “Siz farkında değilsiniz. Düzce’de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor" diye konuştu.  

Davut Güloğlu’nun sözleri üzerine vatandaşlardan biri, "Kim o gazeteciler açıkla da bilelim" diye karşılık verdi. 

Vatandaşın sözlerine sinirlenen Davut Güloğlu, "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler" dedi. Yurttaş da "Beni satın alacak para yok" diye cevap verdi. 

Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp yurttaşın üzerine yürüdü. Kahvehane de bulunanların olaya müdahale etmesi ile taraflar sakinleştirildi.  

Bakmadan Geçme