YRP Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan: 'Aziz Anadolu Halkı Devlet Kapısında Adam Muamelesi Görsün Diye Biz Varız!'

Yeniden Refah Partisi (YRP)'nin Eskişehir Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Özkan, Alpu ilçesinin geri kalmışlık durumuna dikkat çekerek, ilçede hizmet eksikliği ve çevre sorunlarına değindi. Özkan, 'Aziz Anadolu halkı devlet kapısında adam muamelesi görsün diye biz varız' dedi.

Yeniden Refah Partisi(YRP)'nin Eskişehir Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Özkan, Alpu ilçesinin geri kalmışlık durumuna dikkat çekerek, ilçede hizmet eksikliği ve çevre sorunlarına değindi.

Bir 4 kişi görseli olabilir
"Eskişehir'imizin 14 ilçesinde en geri kalmış Alpu İlçemiz hiç hizmet görmemiş, çöplerle çamurla çukurla anılır hale gelmiştir" diyerek sözlerine başlayan Özkan, ilçeye halka hizmet anlayışını getireceklerini belirterek devam etti. Özellikle Alpu'nun Türkiye'nin geri kalmış ilçesi olarak bilindiğini hatırlatan Özkan, "Kim 500 bin ister programında Türkiye'nin geri kalmış ilçesi neresi diye sorulduğunda cevabı Alpu ilçesi çıkmıştır. İşte biz Yeniden Refah Partisi olarak bu soruyu unutturup yeşil Alpu, yaşanabilir Alpu inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.
Bir 15 kişi, motorsiklet ve yazı görseli olabilir
ALPU İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Belediyeciliği bir siyaset değil, özveri sanatı olarak tanımlayan Özkan, Alpu için yapılan harcamalarda israf politikasının ve dengesiz harcamaların neden olduğu açıkları kapatma çabalarının yetersiz olduğunu belirtti. Özkan, seçilmesi durumunda üretim ve adil paylaşım anlayışı ile Alpu'yu kalkındırarak, Alpu Ovası'nı üretim ovası haline getireceklerini ifade etti.
"Aziz Anadolu halkı devlet kapısında adam muamelesi görsün diye biz varız" diyen Özkan, Anadolu halkının devlet kapısında eşit muamele görmesi gerektiğini savundu. Ayrıca, "Nimete ulaşanlar biraz külfete katlansın, külfete katlananlar da biraz nimete ulaşsın diye bizler varız" diyen Özkan, partisinin Alpu'da bir devrim yaparak, Alpu Belediyesini almayı hedeflediğini ifade etti.
Bir 2 kişi görseli olabilir
“1994 RUHU İLE ÇIKTIĞIMIZ YOLDA TAŞRA-MERKEZ AYRIMI OLMAYACAK”
Özkan sözlerine şöyle devam etti: “1994 ruhu ile çıktığımız bu yolda vatandaş için Türkiye'nin en büyük devrimlerinden bazılarını yapmış olan Necmettin Erbakan hocamızın yolundan giderek üreterek kazanan kazandıkça büyüyen ve büyüdükçe büyüten bir anlayışla ilçemizde taşra kırsal merkez yahut köy ayırt etmeksizin belli kesimleri gözeterek değil herkese eşit muamele ederek devletin imkanlarını her vatandaşımıza ulaştıracağız. Nimete ulaşanlar biraz külfete katlansın külfete katlananlarda biraz nimete ulaşsın diye Bizler varız. Aziz Anadolu milleti sadece şehit cenazelerinde alkışlanmasın sadece Şehit cenazelerinde akıllara gelmesin devlet kapısında da adam muamelesi görsün diye biz varız.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme