• Haberler
  • Siyaset
  • YRP Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem'e Meram güveniyor!

YRP Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem'e Meram güveniyor!

Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem İlçe Başkanı İshak Arslan ve ilçe yönetimi, Meram'ın en eski iş merkezlerinden biri olan Yapıcı İş Merkezi'ndeki esnafları ziyaret etti.

YRP Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem'e Meram güveniyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem İlçe Başkanı İshak Arslan ve ilçe yönetimi, Meram'ın en eski iş merkezlerinden biri olan Yapıcı İş Merkezi'ndeki esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Özerdem, Meram esnafının her zaman yanında olduğunu ve Meram'da yeni bir hizmet anlayışı için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret sırasında esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Özerdem, her bir esnafın sorunlarını tek tek dinledi ve not aldı. Esnafın en büyük sorunlarının yüksek kiralar, artan maliyetler ve durgunluk olduğunu belirten Özerdem, bu sorunlara çözüm üretmek için projeler hazırladıklarını söyledi.

Özerdem, "Meram'da esnafımızın yüzünü güldürecek bir yönetim anlayışı getireceğiz. Esnafımıza her türlü desteği vereceğiz dedi.

Özerdem'in Esnafa Vaatlerini Sıraladı;

* Kiraların düşürülmesi için çalışmalar yapılması

* Esnafa yönelik vergi ve harçlarda indirimler

* Faizsiz kredi imkanlarının sağlanması

* Esnafın eğitimi ve bilinçlendirilmesi için kurslar düzenlenmesi

* Meram'ın tanıtımının yapılması ve turistlerin ilçe merkezine çekilmesi

Esnaflar, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'ne ve Özerdem'e güvendiklerini, oylarının da kendisinden tarafa olacaklarını söylediler.

Özerdem de son olarak, Meram'ı yeniden Konya'nın en gözde ilçelerinden biri haline getireceklerini söyledi. Haber Merkezi

Bakmadan Geçme