YRP'nin Konya Büyükşehir Belediye başkan adayı belli oldu mu? İşte konuşulan o isim

Yerel seçimler için çalışmalarını devam ettiren Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belirsizliğini korumaya devam ediyor.  Parti kulisinden edinilen bilgilere göre başkan adaylığı için Muhammed Şeyh Şamil Özkafa, isminin ön plana çıktığı iddia edildi.

Yeniden Refah Partisi’nde (YRP) Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belirsizliğini korumaya devam ediyorken gündeme gelen isim dikkatleri üzerine çekti. 

Parti kulisinden edinilen bilgilere göre başkan adaylığı için Muhammed Şeyh Şamil Özkafa, isminin ön plana çıktığı belirlendi. 

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren YRP, Konya Büyükşehir Belediyesi için başkan adayını belirlemeye hazırlanıyor.

Başkan adayı için partiden bir isim açıklanmazken, kulislerden edinilen bilgilere göre, EMSAT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeyh Şamil Özkafa’nın aday gösterebileceği iddia ediliyor.

Muhammed Şeyh Şamil Özkafa’nın babası Mustafa Özkafa ise geçmiş dönemlerde Konya Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlık yapmıştı. 


 

Özel Haber
Yorumlar 2
Fatih Tuncel 12 Şubat 2024 22:59

İyi araştırın, masa başı gazeteciliği yapmayın. Şamil beyin babası, rahmetli Süleyman Özkafa.

Durmuş Ali Özcan 11 Şubat 2024 10:47

Babasının mirasını kardeşleriyle paylaşamayan bu şahsın partisine nasıl güveneceğiz ?

Bakmadan Geçme