Yüksel: 'Değişim yerelde başlayacak!'

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, yerel seçimler öncesi Hakimiyet gazetesine konuştu. 

Hakimiyet Gazetesi'ne konuşan, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, iktidar ve yerel seçimler hakkında konuştu.

İktidarın değişmesi gerektiğine vurgu yapan Ali Yüksel,  “20 yıla aşkın bir zamandır tek başına iktidar olup her istediğini yapabilen bir hükümetin ülkemizi bu hale getirmiş olması elbette ki üzülecek bir durumdur. Şu anda ekonomimiz yerlerde sürünüyor, emeklilerimiz evlerinin kirasını ödeyecek kadar bile maaş alamamakta, yerel basınımızın durumu aynı zamanda içler acısı bütün bunların üstesinden gelebilecek bir anlayış milli görüş anlayışıdır.” ifadelerini kullandı.

Milli Görüş düşüncesinin yeniden Türkiye'de hakim olması gerektiğini belirten Yüksel konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 

"AK Parti'yi faaliyetleri yüzünden göklere çıkartıyorlar fakat Erbakan Hoca'yı memleketimize yararları olacak icraatları sebebiyle bir sene bile dayanamayan güçler nasıl oluyor da 20 yıla aşkın bu hükümete dayanabiliyorlar.

"MÜSLÜMANLIK DEĞERLERLERİNE UYGUN HAREKET EDEN BİR LİDER OLMASI LAZIM"

Lafa gelince bu toplumun yüzde 99’u müslüman diyoruz ama bu toplumun müslümanlık değerlerine uygun olan bir lider olması gerekiyor. Bunların sağlanması ve milli görüş düşüncesinin tekrardan gün yüzüne çıkması için Yeniden Refah Partisi tekrardan başa gelmeli. Artık bu 20 yıllık, gittikçe çamura batan hükümetin, değişmesi lazım en azından yerelden başlayarak.”

Yüksel: 'Değişim yerelde başlayacak!'

Özel Haber

Bakmadan Geçme