Yunak'ta Halk Eğitim Sergisine Yoğun İlgi

Yunak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine devam ediyor.

Yunak'ta Halk Eğitim Sergisine Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün her yıl uyguladığı ve 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Eğitimi Merkezimiz çeşitli faaliyetlerde bulundu.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Yunak Halk Eğitimi Merkezi ve KOMEK iş birliği ile hazırlanan ve yıl boyunca yapılan faaliyetlerin adeta bir özeti olan ürünler KOMEK Binasında sergilenmeye başladı. Ürünlerin yer aldığı teşhir salonlarını gezen Yunak Kaymakamı Murat Karahan ve ilçe  Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, yapılan işlerden ve acılan kurslardan oldukça memnun olduklarını belirterek kursiyerlerin haftalarını kutladılar.

Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisinde; el sanatları, yağlı boya, pastel boya be kara kalem çalışması resimler, rölyef, örgü, AMİGURUMİ oyuncak tekniği ve giyim üretim teknikleri branşlarında sergilenen ürünler, gezenlerin büyük beğenisini kazandı.
Serginin açılışına Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın yanı sıra Yunak MYO Müdürü Kadir Öztaş, Belediye Başkan yardımcıları, kurum amirleri, , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkaya, Komek Müdürü Ekrem Varol, STK temsilcileri, öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler ve vatandaşlar  katıldı.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme